miércoles, 12 de mayo de 2010

12.5.10

Bona tarda! Fa molt de temps que no em passo per qui, però torno amb forces!

Avui parlaré de l'entrevista que vaig fer-li al doctor Ferran J. García Fructuoso.


L'entrevista es va realitzar el dia 9 de febrer d'aquest mateix any. En aquesta entrevista, vaig fer-li una sèrie de preguntes al senyor García per tal d'informar-me millor en el tema de la fibromialgia.
Gràcies a aquesta entrevista, vaig aprendre una mica més com és el mal que patim un nombre molt reduït de persones a tot el món, i la quantitat de persones que no tenen fibromialgia i tot i això segueixen pensant que la tenen.

Per tal de conèixer una mica millor a aquest doctor, vegem una mica de la seva biografia:

Licenciado en Medicina en la Universidad Autónoma de Barcelona en 1982, se doctoró en 1988, y se especializó en reumatología en Palo Alto Medical Clinic de California. Es fundador y director del Instituto Ferrán de Reumatología y jefe del servicio de reumatología en la clínica del Centro Internacional de Medicina Avanzada.

Tot i això, el que més importa, és que és el fundador d'un institut reumatològic, l'Institut Ferran de Reumatologia. La pàgina web és http://www.institutferran.org/bienvenida.htm.

Tot i això, la informació la reservo per l'exposició del treball.. Quines ganes d'exposar-lo!!!




Vegem ara una noticia que he trobat a internet: http://www.analitica.com/va/medicinaysalud/opinion/4496091.asp

És veritat que avui és el dia mundial de la fibromialgia? Jo no ho sabia!!

I un altre pàgina web, http://www.fibroamigosunidos.com/salud-y-nutricion-f48/el-timo-de-las-vitaminas-antioxidantes-t11255.htm, ens avisa dels mentiders que diuen que les vitamines antioxidants són bones per tractar o per fer desaparèixer la fibromialgia.

"En la actualidad existe una amplia difusión de productos farmacéuticos y de tipo cosméticos que pregonan sobre todo en medios de tipo audio-visual, de los beneficios del uso de antioxidantes, y con fines de lo más diversos, como ser la prevención o la mejoría de enfermedades, mejoría de la calidad de vida, tratamientos antienvejecimiento, y un largo etc…
Suelen ser acompañados, en términos generales de propagandas explicativas, con escaso grado de veracidad, de lo que es un estrés oxidativo, radicales libres, antioxidantes, etc. Esto mismo le sucede a una serie de vitaminas, que efectivamente tienen virtudes de ser antioxidantes, como la vitamina C, la E y el beta caroteno (vitamina A), pero hay que tener mucha precaución porque depende de la dosis y del tiempo de administración del los citados fármacos.
"

No hem de fer cas de tot el que diu internet... Sinó, tots els malalts de fibromialgia no hauriem de prendre antidepressius, amb unes quantes vitamines estariem bé!



Demà, més, i millor !

No hay comentarios:

Publicar un comentario